Oferim o abordare integrată, asigurând suport pe tot parcursul procesului logistic.

Depozitare și Manipulare

Colaborăm cu o rețea extinsă de parteneri pentru a oferi soluții integrate de depozitare și manipulare. Înțelegem că fiecare dintre clienții noștri are nevoi unice și specificul afacerii lor poate necesita o abordare specializată. Prin urmare, ne-am construit rețeaua de parteneri cu grijă, pentru a ne asigura că putem satisface o gamă largă de cerințe.

Depozitele partenerilor noștri sunt echipate cu cele mai recente tehnologii, asigurându-vă că produsele dvs. sunt păstrate în condiții optime. Serviciile de manipulare sunt efectuate de specialiști calificați, garantând manipularea corespunzătoare și livrarea în siguranță a mărfurilor dvs. Astfel, indiferent de tipul mărfii – de la produse perisabile, la echipamente tehnologice sau materiale de construcție – putem asigura manipularea adecvată, fără a compromite integritatea produsului.

Asigurări Marfă

Înțelegem că fiecare afacere este unică și are nevoi specifice. De aceea, în colaborare cu rețeaua noastră de parteneri specializați, oferim servicii personalizate de asigurare a mărfurilor, pentru a se potrivi perfect cu cerințele dumneavoastră. Fie că vorbim despre asigurări pentru diverse tipuri de mărfuri, pentru transporturi interne sau internaționale sau pentru mărfuri periculoase, suntem aici pentru a vă oferi soluția potrivită. Scopul nostru este să vă protejăm investiția și să vă oferim liniștea sufletească necesară, știind că mărfurile dvs. sunt acoperite în fața unor evenimente neprevăzute.

Prestații Vamale

Procedurile vamale pot fi complexe și stresante, implicând o serie de reglementări și taxe care trebuie respectate cu strictețe pentru a asigura un transport legal și eficient al mărfurilor. Crystal Logistics vă oferă soluția completă de gestionare a procedurilor vamale, simplificând acest proces și eliminând grija documentației. Oferim consultanță pentru întocmirea corectă a declarațiilor vamale de import/export, de tranzite și de orice alte documente necesare. Cu ajutorul partenerilor noștri specializați, ne asigurăm că mărfurile dvs. tranzitează rapid și fără impedimente. Avem în vedere atât transportul de marfă, cât și întreaga legislație pentru transportul mărfii, asigurându-ne că fiecare aspect este acoperit.

ASISTENȚĂ LA ÎNCĂRCARE ȘI DESCĂRCARE

Ne ocupăm de încărcarea eficientă și sigură a bunurilor dumneavoastră, fie că este vorba de mobilă, aparate electrocasnice, cutii sau alte mărfuri. Transportăm cu grijă bunurile dumneavoastră la locația dorită și le descărcăm cu atenție, asigurând integritatea lor.

Metode de încărcare și descărcare:

manual

echipa noastră
va manipula manual
bunurile dumneavoastră;

cu lift

utilizăm liftul clădirii pentru a transporta bunurile dumneavoastră rapid și eficient la etajul dorit;

cu macara

folosim macara pentru a ridica și coborî bunurile voluminoase sau grele, asigurând o manipulare sigură;

cu stivuitor

stivuitorul este ideal pentru a transporta bunurile paletizate sau stivuite, economisind timp și efort.

Crystal Logistics Services: partenerul dumneavoastră strategic pentru o logistică eficientă

Companiile care aleg să colaboreze cu noi beneficiază de servicii de înaltă calitate, personalizate pe nevoile lor specifice, și de un partener de încredere, dedicat succesului lor pe termen lung. Contactați-ne pentru mai multe detalii!

  Cerere Cotație Transport

  Detalii Persoana de Contact:

  Detalii Transport:

  Tip Transport

  De ce să lucrezi cu noi?

  Asistență Transport 24/7
  Răspundem la toate cererile în cel mult 90 de minute
  Transportul este asigurat
  Preț corect
  Pachet complet de servicii

   Abonează-te la newsletter

   Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate*