Aveți nevoie de un partener de încredere pentru transportul rutier de containere? Crystal Logistics Services este soluția ideală pentru dvs.! Asigurăm tranzitul rapid și sigur al mărfurilor dvs., indiferent de destinație:

 • transfer între porturi: vă ajutăm să optimizați lanțul de aprovizionare și să reduceți costurile de transport;
 • livrare directă la destinație: oferim soluții personalizate pentru transportul containerelor direct la ușa dvs.

Intermedierea eficientă a containerelor, din port până la ușa dvs.

Crystal Logistics Services este expertul dvs. de încredere în domeniul transportului rutier de containere, asigurând tranzitul rapid și sigur al mărfurilor dvs., fie că este vorba de un transfer între porturi sau de livrare direct la destinație.

Avantajele colaborării cu noi:

Flexibilitate

Avem capacitatea de a transporta o varietate de dimensiuni și tipuri de containere, de la cele standard la cele cu dimensiuni speciale. Acest lucru ne permite să ne adaptăm la cerințele specifice ale clienților, indiferent de natura mărfurilor pe care doresc să le transporte.

Punctualitate

Conștientizăm importanța timpului în afaceri și ne angajăm să livrăm containerele la destinație conform programării stabilite. Ca și în cazul transportului rutier de marfă vrac, ne străduim să minimizăm întârzierile și să maximizăm eficiența, astfel încât clienții noștri să poată conta pe noi pentru un serviciu de transport prompt și fiabil.

Rețea extinsă de transport

Asigurăm transportul rutier de containere între majoritatea porturilor și destinațiilor din Europa. Această acoperire vastă ne permite să oferim un serviciu de livrare rapidă și eficientă, reducând timpul de tranzit și oferind clienților noștri flexibilitatea de a transporta mărfuri în întreaga Europa.

Tehnologie avansată

În era digitală, utilizăm tehnologia avansată pentru a monitoriza constant poziția și starea containerelor. Acest lucru ne permite să oferim clienților noștri informații în timp real despre transportul lor, contribuind astfel la liniștea lor sufletească și la încrederea în serviciile noastre. Cu ajutorul tehnologiei, putem identifica și rezolva rapid orice probleme care ar putea apărea, asigurându-ne astfel că mărfurile clienților noștri ajung în siguranță la destinație.

Flotă adaptabilă și echipaje experimentate

La Crystal Logistics Services, înțelegem că fiecare transport de containere are nevoile sale unice. De aceea, am creat o flotă flexibilă, capabilă să se adapteze la o gamă largă de cerințe de transport. Indiferent dacă aveți nevoie de transport rutier pentru containere standard de 6 sau 12 metri, sau pentru cele cu specificații speciale, flota noastră este pregătită să răspundă cererilor. Combinând acest avantaj cu capacitatea de a gestiona o gamă variată de șasiuri – de la cele multi, la cele de 6 metri sau glisante – putem asigura un transport facil și sigur al containerelor.

Mai mult, echipajele noastre sunt formate din profesioniști în domeniul transporturilor rutiere, având ani de experiență și formare specifică în manipularea și transportul containerelor maritime. Această experiență nu numai că asigură o livrare la timp a mărfurilor, dar contribuie și la menținerea unui standard înalt de siguranță pe parcursul întregului proces de transport.

De ce Crystal Logistics Services?

Înțelegem că fiecare operațiune de transport rutier de containere are nevoile sale specifice și, în acest sens, ne adaptăm pentru a ne asigura că aceste nevoi sunt îndeplinite eficient. Fie că este vorba de transferuri între porturi sau livrări directe la o anumită adresă, echipa noastră este pregătită să gestioneze orice tip de transport de containere. Pe lângă asta, suntem specializați în transportul rutier agabaritic, având capacitatea de a gestiona mărfuri mari sau grele care depășesc dimensiunile standard de transport.

Siguranța este o prioritate fundamentală pentru noi la Crystal Logistics Services, indiferent dacă ne încredințați un transport intern sau unul internațional. Angajăm doar șoferi cu experiență, responsabili și atenți la detalii, care respectă cu strictețe regulile de circulație și procedurile de siguranță. Toate vehiculele noastre sunt dotate cu sisteme GPS de ultimă generație, care ne permit să monitorizăm traseul în timp real și să ne asigurăm că transportul dumneavoastră decurge fără probleme. În plus, toate transporturile noastre sunt asigurate, oferind astfel o garanție suplimentară.

Nevoile dumneavoastră sunt întotdeauna pe primul loc și ne asumăm angajamentul de a vă oferi servicii de transport rutier de containere de cea mai înaltă calitate, la prețuri competitive.

Crystal Logistics Services oferă servicii complete de transport container rutier, respectând cu strictețe toate normele legale din domeniu. Deținem licențe ARR valabile pentru transportul containerelor pe teritoriul României și al Uniunii Europene, asigurând legalitatea și securitatea operațiunilor dumneavoastră.

Echipa noastră experimentată de ARR manageri transport este familiarizată cu toate procedurile necesare pentru obținerea autorizațiilor și documentelor necesare, inclusiv verificarea copiilor conforme ARR. Colaborăm strâns cu Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier pentru a ne asigura că respectăm toate reglementările în vigoare.

Despre transportul containerizat

Transportul containerizat utilizează containere speciale pentru a transporta marfă. Asigură o modalitate eficientă și sigură de a trimite mărfuri pe distanțe lungi, utilizând diverse mijloace de transport, cum ar fi camioane, trenuri și nave.

Avantaje:

 • Eficiență: utilizarea containerelor standardizate simplifică operațiunile de încărcare/descărcare și transfer, reducând timpul necesar transportului.
 • Siguranță: containerele robuste protejează marfa de deteriorare și furt.
 • Versatilitate: pot fi transportate pe diverse rute, combinând diferite moduri de transport.
 • Cost-eficiență: costul pe unitate de marfă transportată este relativ scăzut.

Tipuri de containere:
Există o varietate de containere disponibile, adaptate la diferite tipuri de marfă:

 • Containere pentru mărfuri diverse, în care se include: containerul închis cu un perete de extremitate echipat cu ușă, container fără acoperiș, container cu pereți laterali deschiși, container fără acoperiș și pereți laterali deschiși, container fără acoperiș, cu pereți laterali deschiși și cu extremitățile deschise.
 • Containere cu caracteristici termice: containere izoterme, containere frigorifice, containere încălzite.
 • Containere cisternă (pentru vracuri lichide sau gaze lichefiate).
 • Containere pentru vrac uscat.
 • Containere platformă.

Economisiți timp și bani cu Crystal Logistics Services!

Alegeți firma de transport Crystal Logistics Servies, partenerul dvs. de încredere în transportul rutier de containere și beneficiați de servicii personalizate care se pot adapta perfect la cerințele afacerii dvs.!

  Cerere Cotație Transport

  Detalii Persoana de Contact:

  Detalii Transport:

  Tip Transport

  De ce să lucrezi cu noi?

  Asistență Transport 24/7
  Răspundem la toate cererile în cel mult 90 de minute
  Transportul este asigurat
  Preț corect
  Pachet complet de servicii

   Abonează-te la newsletter

   Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate*