ALEGEȚI CALEA SIGURĂ – TRANSPOR MĂRFURI PERICULOASE ADR

Transportul de mărfuri periculoase ADR reprezintă o provocare majoră. La Crystal Logistics Services, suntem specializați în gestionarea acestor provocări, asigurându-ne că mărfurile dumneavoastră periculoase sunt transportate în mod sigur și eficient. Echipa noastră de specialiști calificați are cunoștințele și competențele necesare pentru a gestiona această sarcină complexă. Ne menținem nivelul de cunoștințe prin formare continuă și actualizare în conformitate cu reglementările ADR.

DISPUNEM DE MULTIPLE TIPURI DE CAMIOANE PENTRU TRANSPORTUL ADR

La Crystal Logistics Services, înțelegem complexitatea și riscurile asociate cu transportul de mărfuri periculoase ADR. De aceea, am investit într-o flotă variată de camioane specializate ADR, menite să vă satisfacă cerințele de expediere în siguranță a acestor mărfuri.

Camioane cu prelată

Acestea constituie o soluție optimă pentru transportul mărfurilor periculoase ADR, fiind ideale pentru transportul de mărfuri paletizate sau în cutii, datorita faptului ca oferă protecție împotriva intemperiilor și asigură un acces facil pentru încărcare și descărcare.

Camioane carosate

Cu o structură solidă și robustă, aceste camioane sunt fabricate având în vedere necesitatea de a transporta marfă sensibilă și periculoasă. Caroseria lor este proiectată pentru a rezista la orice tip de șoc sau impact, protejând astfel încărcătura.

Cisterne

Înțelegem că transportul ADR de mărfuri periculoase este o operațiune complexă și delicată. De aceea, am investit într-o flotă variată de cisterne specializate, pentru a ne asigura că putem satisface orice nevoie de transport. Cisternele sunt ideale pentru transportul de lichide, gaze și pulberi. Flota noastră este dotată cu echipamente specifice, astfel încât să putem asigura transportul în cel mai sigur mod posibil.

Clasele de mărfuri ADR:

 • Exemple: dinamită, nitroglicerină, artificii.
 • Sub-clasa 2.1: Gaze inflamabile
  • Exemple: butan, propan.
 • Sub-clasa 2.2: Gaze neinflamabile, netoxice
  • Exemple: azot, heliu.
 • Sub-clasa 2.3: Gaze toxice
  • Exemple: clor, amoniac.
 • Exemple: benzină, acetonă, alcool etilic.
 • Sub-clasa 4.1: Solide inflamabile
  • Exemple: sulful, fosforul roșu.
 • Sub-clasa 4.2: Substanțe care pot suferi combustie spontană
  • Exemple: fosfor alb.
 • Sub-clasa 4.3: Substanțe care emană gaze inflamabile în contact cu apa
  • Exemple: metal alcalin, calciu.
 • Sub-clasa 5.1: Substanțe oxidante
  • Exemple: nitrat de potasiu, peroxid de hidrogen.
 • Sub-clasa 5.2: Peroxizi organici
  • Exemple: peroxid de etil.
 • Sub-clasa 6.1: Substanțe toxice
  • Exemple: cianură, stricnină.
 • Sub-clasa 6.2: Substanțe infecțioase
  • Exemple: eșantioane biologice, culturi de viruși.
 • Exemple: uraniu, plutoniu, izotopi radioactivi folosiți în medicină.
 • Exemple: acid sulfuric, acid clorhidric, soda caustică.
 • Exemple: amiant, baterii litiu-ion, substanțe care sunt periculoase pentru mediul înconjurător.

AMBALAREA MĂRFURILOR PERICULOASE ȘI MARCAREA AMBALAJELOR

Substanțele periculoase sunt clasificate și grupate conform ADR (Acordul european privind transportul internațional al mărfurilor periculoase pe drum), în funcție de gradul lor de pericol. Această clasificare detaliată, conform legislației ADR pentru colete, ne ajută să înțelegem cerințele specifice de ambalare corespunzătoare pentru fiecare tip de marfă.

În scopul ambalării, orice prescripție referitoare la nivelul de performanță este prevăzută în instrucția de ambalare aplicabilă.

Grupa de ambalare I: Substanțe foarte periculoase;
Grupa de ambalare II: Substanțe mediu periculoase;
Grupa de ambalare III: Substanțe puțin periculoase.

Ambalajele trebuie să fie concepute și construite astfel încât să reziste la condițiile de transport și să prevină orice scurgeri sau deteriorări. De asemenea, ambalajele trebuie să fie supuse unor teste riguroase pentru a verifica dacă îndeplinesc cerințele specificate de reglementările ADR.

ALEGEȚI SOLUȚIA IDEALĂ DE TRANSPORT!

Fiecare client are nevoi specifice atunci când vine vorba de transportul mărfurilor periculoase ADR. Prin urmare, oferim două soluții principale: transportul grupaj (LTL) și transportul exclusiv (FTL).

Transport Grupaj (LTL)

Transportul grupaj (LTL) este ideal pentru cei care au cantități mai mici de mărfuri periculoase ADR de transportat. Această soluție presupune combinarea mai multor încărcături într-un singur camion, făcând procesul mai rentabil. În plus, pentru cei care se ocupă cu transportul ADR care necesita temperatura controlata, dispunem de opțiuni de transport frigorific, cu containere dotate cu perete despărțitor, pentru a asigura condiții optime de transport.

Transport Exclusiv (FTL)

Transportul exclusiv (FTL) este soluția potrivită pentru cei care au cantități mari de mărfuri sau mărfuri de valoare înaltă. În acest caz, întregul camion este rezervat pentru o singură încărcătură, oferind un nivel mai mare de control și flexibilitate.

SIGURANȚA – PRIORITATEA NOASTRĂ NUMĂRUL UNU

În domeniul transportului de mărfuri periculoase, siguranța este nu doar o prioritate, ci o necesitate. Nerespectarea normelor de siguranță nu conduce doar la amenzi considerabile, ci și la posibile accidente cu consecințe dezastruoase. De aceea, Crystal Logistics Services deține licență de transport mărfuri periculoase, asigurându-ne că fiecare transport este efectuat în condiții optime de securitate.

Puteți beneficia de serviciile unui consilier de siguranță specializat, principala lui responsabilitate fiind aceea de a se asigura că toate normele de siguranță sunt respectate. Mai mult, șoferii noștri sunt instruiți și examinați pentru a ne asigura că pot manipula în mod sigur și eficient mărfurile periculoase. Camioanele sunt, de asemenea, verificate și certificate pentru a garanta că sunt echipate corespunzător pentru transportul acestui tip de mărfuri.

Pentru mai multe detalii sau pentru o cotație,
vă rugăm să ne contactați.

  Cerere Cotație Transport

  Detalii Persoana de Contact:

  Detalii Transport:

  Tip Transport

  De ce să lucrezi cu noi?

  Asistență Transport 24/7
  Răspundem la toate cererile în cel mult 90 de minute
  Transportul este asigurat
  Preț corect
  Pachet complet de servicii

   Abonează-te la newsletter

   Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate*