AVETI NEVOIE DE TRANSPORT MARFA FRIGORIFIC?

Oferim servicii de transport frigorific de înaltă calitate, cu o flotă adaptată pentru a asigura cele mai bune condiții de transport pentru mărfuri refrigerate sau congelate. Crystal Logistics Services vă oferă soluții personalizate și eficiente, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.

Ce tipuri de mărfuri transportăm?

La Crystal Logistics Services, putem transporta o gamă largă de mărfuri, adaptându-ne continuu la cerințele și nevoile clienților noștri. Oferim soluții de transport frigorific internațional pentru o varietate de produse:

 • medicamente: temperatură controlată +2/+8 grade | +15/+25 grade;
 • congelate (pește, carne, legume, semipreparate etc.): 18/-20 grade. Temperatura setată este controlată și constantă pe întreg parcursul transportului;
 • refrigerate (legume, fructe, carne proaspătă, flori etc.): 0 grade/+6 grade.

Opțiuni de vehicule:

Mijloace de transport izoterme

ideale pentru distanțe scurte și mărfuri cu perisabilitate redusă. Nu dispun de sistem de răcire propriu, ci doar de o izolare termică eficientă

Autocisterne

utilizate pentru transportul lichidelor alimentare (ex: lapte). Produsul este răcit la o temperatură specifică înainte de încărcare, compensând pierderile de căldură ulterioare

Mijloace de transport refrigerente

dotate cu sisteme de răcire ce utilizează gheață hidrică, gheață carbonică sau agenți criogenici (ex: azot lichid). Pot menține temperaturi foarte joase pe distanțe lungi

DE CE SA COLABORAȚI CU NOI PENTRU TRANSPORT FRIGORIFIC?

Experiența noastră vastă și cunoștințele specializate în transportul de mărfuri frigorifice ne permit să oferim cel mai bun serviciu posibil.

Autovehicule adaptabile

La Crystal Logistics Services, ne-am concentrat pe crearea unei flote adaptabile, capabilă să răspundă eficient la orice tip de necesități de transport. De la sprintere pentru distanțe scurte și livrări rapide la dube frigorifice noi li până la camioane de tonaj mare pentru transportul de mărfuri voluminoase sau pentru distanțe lungi, fiecare vehicul din flota noastră este gata să vă satisfacă nevoile în materie de transport. Toate vehiculele noastre sunt echipate cu sisteme de reglare a temperaturii, capabile să mențină un climat controlat în intervalul de la -20°C la +25°C.

Certificare a temperaturii

În domeniul transportului frigorific internațional și național, la Crystal Logistics Services ne mândrim cu respectarea strictă a permițându-ne să monitorizăm cu precizie variațiile de temperatură pe toată durata tranzitului. În acest mod, păstrăm constanța temperaturii și garantăm că mărfurile ajung la destinație în condiții optime.

Flexibilitate și adaptabilitate

Înțelegem că fiecare afacere este unică și că are cerințe specifice. Acesta este motivul pentru care oferim o gamă largă de opțiuni, inclusiv contracte de transport frigorific în regim de grupaj, cu ajutorul containerelor noastre dotate cu perete despărțitor. Acestea permit transportul separat al mărfurilor și menținerea unei temperaturi specifice pentru fiecare tip de produs. Astfel, putem transporta în același timp produse care necesită temperaturi diferite, fără a compromite calitatea sau siguranța acestora.

SPRIJIN PERSONALIZAT PENTRU TRANSPORTUL FRIGORIFIC

Înțelegem complexitatea și stresul asociate transportului frigorific în România, de aceea oferim consiliere profesională personalizată pentru a vă asigura o experiență ușoară și eficientă. Consilierii noștri experimentați vă vor ghida încă de la început, oferindu-vă sfaturi și asistență în fiecare etapă a planificării, de la alegerea temperaturii optime de transport la selectarea vehiculului potrivit și respectarea reglementărilor stricte din domeniu.

EXPERȚI ÎN TRANSPORTURI FRIGORIFICE

Cunoașterea detaliată a cerințelor de temperatură pentru diferite tipuri de produse, precum și abilitatea de a gestiona problemele care pot apărea în timpul transportului, fac din noi un partener de încredere în transportul rutier de mărfuri perisabile. Din aceste motive, suntem alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. de transport frigorific.

Pentru mai multe detalii, cotații sau orice alte informații,
nu ezitați să ne contactați.

  Cerere Cotație Transport

  Detalii Persoana de Contact:

  Detalii Transport:

  Tip Transport

  De ce să lucrezi cu noi?

  Asistență Transport 24/7
  Răspundem la toate cererile în cel mult 90 de minute
  Transportul este asigurat
  Preț corect
  Pachet complet de servicii

   Abonează-te la newsletter

   Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate*