Ai nevoie de transport specializat pentru mărfuri perisabile?

La Crystal Logistics Services, ne-am adaptat flota și serviciile pentru a asigura cele mai bune condiții de transport pentru marfuri refrigerate sau congelate, oferind soluții personalizate pentru nevoile dvs., atât pe teritoriul național, cât și la nivel internațional.

Ce tipuri de mărfuri transportăm?

Fie că vorbim de alimente congelate precum pește, carne sau legume, sau de produse refrigerate ca legume proaspete, fructe, carne proaspătă, flori, plante sau medicamente, ne asigurăm că fiecare produs ajunge la destinație în condițiile optime de temperatură și prospetime.

Caracteristici ale serviciului nostru de transport frigorific:

Autovehicule adaptate

Dispunem de o flotă variată de vehicule, de la sprintere la camioane de tonaj mare, toate echipate pentru a regla temperatura în intervalul de la -20°C la +25°C.

Certificare a temperaturii

Oferim termodiagramă pentru fiecare transport, garantând astfel că temperatura selectată este menținută constant pe toată durata tranzitului.

Flexibilitate și adaptabilitate

În cazul în care aveți nevoie de transport în regim de grupaj, vă oferim soluția ideală cu ajutorul containerelor noastre dotate cu perete despărțitor. Astfel, mărfurile dvs. vor fi transportate separat și în condiții optime, la temperatura specificată de dumneavoastră.

La Crystal Logistics Services, înțelegem importanța unui transport frigorific de calitate.

Fiecare produs perisabil necesită o atenție deosebită, iar echipa noastră de specialiști este aici pentru a se asigura că mărfurile dvs. sunt tratate cu cea mai mare grijă. Cu o experiență vastă în domeniu și cu un angajament neclintit față de satisfacția clienților, suntem alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. de transport frigorific.

Pentru mai multe detalii, cotații sau orice alte informații, nu ezitați să ne contactați.

  Cerere Cotație Transport

  Detalii Transport:

  Tip Transport

  Detalii Persoana de Contact:

  De ce să lucrezi cu noi?

  Asistență Transport 24/7
  Răspundem la toate cererile în cel mult 90 de minute
  Transportul este asigurat
  Preț corect
  Pachet complet de servicii

   Abonează-te la newsletter

   Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate*